hur man kan minska reflux

En brännande känsla som kan kännas i halsen, en sur smak i munnen, illamående, bröstsmärtor, och en kronisk hosta är alla främsta tecken av sura uppstötningar. Dessa symtom kan tyda på att du har ett problem sura uppstötningar som är ett kroniskt tillstånd. En livsstilsförändring kommer att behövas, och några mediciner för att behandla denna sjukdom
1.
Äter en kost som har låg fetthalt. Håll dig borta från livsmedel som kommer att intensifiera sura uppstötningar som livsmedel som är stekt, fet mat, smör, majonnäs, allt som är gräddkokta, choklad, någon form av myntverk, citrus, kryddstark mat och tomater.
2 .
Håll dig borta från drycker som innehåller koffein inklusive kaffe, pop och te. Undvik alkohol till varje pris, eftersom detta verkligen kommer att påverka sura uppstötningar.
3.
Droppa lite vikt om du är överviktig. Ljug aldrig ner innan en timme har förflutit efter maten. Ät inte tunga natten snacks.
4.
Sluta röka cigaretter som de kommer att bidra till din reflux.
5.
suga på hårda karameller och tuggummi tuggar kan förvärra sura uppstötningar eftersom det ger luft att komma in, vilket resulterar i rapar. Rapningar kan orsaka sura uppstötningar att bli värre. Drick minst 80 gram vatten per dag.
6.
Höj ditt huvud ca 8 inches varje natt när du sover som ligger platt ökar sura uppstötningar.
7.
Minska stressen i ditt liv, eftersom stress kan utlösa sura uppstötningar.
8.
bära åtsittande kläder kommer också att öka något sura uppstötningar, så se till att särskilt runt magtrakten kläderna är lösare.

Tips och Varningar


 • Om du upplever en brännande känsla i halsen eller bröstet, kontakta din läkare omedelbart.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.