hur man ska bekämpa trötthet under behandling med Suboxone

För många människor har Suboxone varit en livräddande alternativ till opiat narkotikamissbruk. Det kan ske genom ett recept. Det gör att patienten blockera cravings och bli en produktiv medlem av samhället. Påverkar dock en av biverkningarna av Suboxone är trötthet, vilket i sig kan orsaka problem att utföra dagliga livet och skyldigheter arbete. Det finns flera saker du kan göra för att bekämpa trötthet som orsakas av Suboxone används som gör att du kan fortsätta med medicineringen
1.
Tala med din läkare om trötthet och fråga om du ska justera dosen eller tidpunkten för dosen för att minska problemet. Var ärlig med läkare om eventuella återfall, varvid ytterligare läkemedel som intas, eller depression frågor du kan ha.
2.
upprätthålla en hälsosam kost som innehåller frukt och grönsaker samt mycket vatten. Vatten bidrar till att bekämpa trötthet genom att ge fukt till dina organ. En riktig kost kan hjälpa mot näringsbrist från narkotikamissbruk. När du börjar på Suboxone, genomföra en näringsriktig kost kan lindra Suboxone-inducerad trötthet.
3.
Utveckla en daglig motion rutin att hålla en högre höjd. Om du inte har råd att gå på gym, kan du gå, springa, sport lek, dans och vandra för att upprätthålla denna nivå av energi.
4.
Se till att få gott om sömn varje natt. Gå till sängs och vakna vid samma tid varje dag för att få kroppen på en rutin, så det vet när det ska vara trött och när den behöver vara alert och aktiv.
5.

Minska ditt intag av alkohol. Suboxone blandas med alkohol kan orsaka extrem trötthet, och i sällsynta fall orsaka andningsstillestånd.

Tips och varningar


 • Ta inte någon typ av bensodiazepiner under behandling med Suboxone såvida inte benzos är ordinerats av din läkare och din läkare vet att du är på Suboxone. Kombinera de två typer av läkemedel har visat sig vara i några fall fatal.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.