de bästa naturliga botemedel för att bli av med fläckar med honung

Honung kan sockra inte bara ditt te, men ditt ansikte. Den klibbiga substans vi får från bin har antiseptisk och fuktighetsbevarande (fuktbevarande) egenskaper som gör den en naturlig skönhet stöd. Folklig visdom erbjuder en rad olika åtgärder med hjälp av honung för att behandla hud fläckar. Som man arbetar för dig kan bero på vilken typ av breakout du upplever. Eftersom du redan har chefen ingrediens i ditt kök, kan du ge dem alla ett försök

Snabbt och enkelt

Sätt lite honung på din fläck, och placera ett plåster på toppen för att hålla honung på plats. Somna med den på. Många rapport vakna upp för att hitta sina skönhetsfel har försvunnit eller åtminstone minskat i storlek med hjälp av denna strategi.

Mix It Up

Kombinera honung med någon form av citrusjuice (citron, lime och apelsin är alla rekommenderas av olika källor). Juicen hjälper torrlägga överflödiga oljor som orsakar fläck. Applicera i ansiktet som en mask och lämna den i 10 till 15 minuter, skölj sedan av. Den ayurvediska traditionen i Indien rekommenderar att använda en blandning av honung och mjölkpulver för klarare hud. Den ayurvediska botemedel mot Spåren av skador är honung blandat med gurkmeja.

Honung och hälsa

skalskador kan innebära en djupare hälsa obalans. Försök att få regelbunden sömn, dricka mer vatten, och äta mer hela livsmedel. Om fläckar kvar efter hjälp huskurer eller over-the-counter produkter, eller om de visas smittade, kontakta en läkare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.