göra kalciumflödeshämmare långsam ämnesomsättning?

Kalciumantagonister är en klass av läkemedel för att behandla sjukdomar såsom kärlkramp (hjärt-relaterade bröstsmärta), högt blodtryck, migrän och vissa cirkulationsproblem. I del uppnår de effekterna genom att ändra kroppens energi processer, eller ämnesomsättning

Fakta

Enligt US National Library of Medicine, är metabolismen ett begrepp som används för de fysiska och kemiska processer inuti kroppen som påverkar användningen eller skapande av energi. Bland andra faktorer inkluderar detta muskelsammandragning och graden av blodcirkulationen.

Kalciumantagonister

Kalciumantagonister --- även kallad kalciumantagonister --- stoppa överföringen av blod kalcium in i cellerna i hjärtat och väggarna i blodkärlen. Som ett resultat kan du koppla de blodkärlen och sänka hjärteblod-pumpning styrka.

Effekter på ämnesomsättningen

Genom att sänka muskelsammandragningar i hjärtat och blodkärl, kalciumblockerare bromsa kroppens ämnesomsättning. En sänkning av hjärtats pumpeffekt bidrar också till detta.

Överväganden

Konstigt, är en av de potentiella biverkningar av kalciumantagonisten av snabba hjärtslag (takykardi). Ytterligare problem kan vara huvudvärk, förstoppning, illamående, dåsighet eller svullnad i de nedre extremiteterna.

Ytterligare saker att tänka

Effekterna av kalciumantagonister kan ha en farlig inverkan på individer med strukturella problem med hjärtat eller hjärtsvikt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.