hem rättsmedel för dyshidrosis

Dyshidrosis, mer känd som eksem, är en typ av hudutslag som kan hända vem som helst. Det finns inga piller, krämer eller salvor som helt kommer att bota dyshidrosis. Kan dock utslag och utbrott som inträffar med eksem behandlas effektivt för att minska klåda och rodnad i samband med sjukdomen. Det finns många huskurer och procedurer kan användas för att behandla detta hudproblem själv, förebygga smärtsamma utbrott och klåda

Förhindra Dyshidrosis Breakouts

Vissa dyshidrosis huskurer är mer för att förhindra utslag helt eller förhindra försämring av befintligt hudutslag webbplatser. Genom att ta väl hand om de områden av huden som har drabbats av eksem utslag, kan du undvika smärtsamma finnar som gör huden knastrar torr och obekväm.

Skrapa inte på dyshidrosis utslag, och undvika irriterande gillar parfymerade tvålar och krämer, som bara kommer att förvärra situationen. Håll drabbade områdena av huden återfuktad hela tiden, en ny ansökan oparfymerad lotion när utslag har utsatts för vatten.

Att behandla Dyshidrosis Utslag

Hem rättsmedel för dyshidrosis utslag innehålla väteperoxid och kortison, en klåda avluftning medicin som kan köpas på apotek mest. Blötläggning de drabbade huden i en blandning av ättika och varmt vatten kan också minska smärta och rodnad i eksem utslag. En lösning av varmt saltvatten kan också hjälpa behandla utslag. Dock kommer många hem rättsmedel orsaka smärta eller en brännande känsla i huden och kommer att göra mycket för att minska klåda känslan av hudutslag. Väteperoxid, vinäger och salt kommer alla att skapa en del smärta, men de kommer bidra till att minska utslag och så småningom leda till befrielse.

Dyshidrosis utlöses av en allergi av något slag. Om eksem utslag är extremt utbredd eller smärtsamt, kan det vara klokt att få en allergi test för att se vad som orsakar irritation. Det mest effektiva sättet att behandla dyshidrosis hemma är att upptäcka orsaken till utslag och sluta att utsätta din hud på problemet.

Lugna Dyshidrosis Itch

Ofta är det den klåda av dyshidrosis utslag som gör att villkoret så obehagligt. Oatmilk är en enkel, billig huskur som hjälper lindra detta smärtsam, brännande känsla. Bara njut torr havre i mjölk tills de är ordentligt återfuktad och blötlägg den drabbade huden i blandningen. Du bör märka lättnad inom några ögonblick när du använder denna enkla mot klåda hem åtgärda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.