hur man avgör om en tjänst hund är rätt för dig?

Varje dag, människor är beroende av ledarhundar för att hjälpa dem med det dagliga livet. Service hundar är tränade att hjälpa och utföra uppgifter för funktionshindrade. En tjänst hund är särskilt utbildade för att hjälpa sina befälhavare i 24 timmar om dygnet. Service hundar har särskilda rättigheter och får tillträde till offentliga platser som inte är tillgängliga för andra hundar. Medan ledarhundar tillhandahålls stå till tjänst för sin herre, de är också ett ansvar. Det finns mycket att tänka på när man överväger om en tjänst hund är rätt för dig.
1.
Fundera på om du kan ge hunden med förnödenheter. Även om en ledarhund är där för att hjälpa dig, är det viktigt att förstå att, precis som alla andra hund, som även kräver grundläggande behov. De kommer att behöva sällskap, mat, skydd, medicinsk vård och motion. Du måste bestämma om du har tid och möjlighet att ge en ledarhund. Dessutom, om du inte kan erbjuda vård, måste du ha någon som skulle ta hand om hunden om du inte kunde. Det är viktigt att komma ihåg att en ledarhund är fortfarande ett djur och kan ibland bli sjuk, kräks, bark eller eliminera i huset.
2.
Fråga dig själv om du är villig att ge tillbaka . En tjänst hund kommer lära sig många färdigheter för att vara kvalificerad att hjälpa dig med dina behov, men det är viktigt att komma ihåg att du måste fortsätta att arbeta med hunden och utvärdera dessa kunskaper på en regelbunden basis. Man måste tänka på den energi och motivation du behöver.
3.
Skriv en lista. Det kan vara fördelaktigt att skapa en lista med information om ledarhundar och dina behov. Till exempel, vad raser är ledarhundar? Finns det en ansökningsavgift? Finns det ett ansökningsförfarande? Hur mycket kostar en ledarhund kosta? Vad är den genomsnittliga dagliga kostnaden för att äga en hund? Shore ledarhundar, Inc. anteckningar, "Trots att många människor glädje och nytta av att ha en Service Animal, bör det noteras att denna möjlighet inte kan vara det bästa valet eller ens bra för alla. " Till exempel, om du egentligen inte en "hundmänniska", en ledarhund inte kan vara det bästa alternativet för dig, och du kanske vill överväga andra resurser eller tekniska hjälpmedel. "Förutom att källor på nätet, kan du också hitta information om ledarhundar genom att kontakta närmaste mänskligare samhälle.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.