hur man bär ett ess armbåge brace

Använda ett ess Brand Elbow Brace är ett enkelt och billigt sätt att behandla befintlig idrottsskador, till exempel tennisarmbåge, och förhindra framtida skador. Bygeln är i huvudsak en lång bomull-elastisk, eller neopren slang som tillåter flex vid armbågen. Iklädd en armbåge brace ordentligt är viktigt för att till fullo dra nytta av det stöd brace erbjuder
1
. . förlänga arm tills den är så rak som möjligt utan att orsaka smärta och parallellt med marken. Håll fingrarna rakt och parallellt med marken och slappna av musklerna i armen.
2.
Håll stag med motsatt hand med kanten som kommer att vila på överarmen en gång rätt läge. Se till bygeln är korrekt roteras så att toppen av brace kommer att vara på toppen av armen och ner på brace kommer att ligga på botten av armen.
3.
Dra armbågen stag hårt över underarmen och armbågen med en enda mjuk rörelse. Har inga ryck eller ryck i stag.
4.
Placera armbågen stag så att armbåge och böj armen är placerade i toppen av stag. Det bör finnas ett lika längd brace s tyget placeras över och under armbågen.
5.
Böj armbågen, tagit del av några delar av stödbandage som nypa armen eller orsaka smärta . Om nödvändigt, justera bygeln uppåt eller nedåt tills brace är i en bekväm position.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.