hur man extraherar en underjordiska blackhead

Pormaskar är oundvikliga. De kan komma från ingenstans, och vissa kan vara så djupt under huden att de producerar en kulle av pus bygga upp under ytan av huden. Pormaskar kan bilda och gå obemärkt under en lång tid eftersom de oftast är under huden. Det är när det byggs upp ackumuleras att blackhead kan bli smärtsamt och obehagligt. Extrahera uppbyggnaden är absolut nödvändigt vid denna punkt för att undvika ytterligare komplikationer

Extrahera Blackhead


1.
Använd en varm kompress på det berörda området. Kör hett vatten över en tvättlapp i ungefär en minut. Pressa ut vattnet ur den disktrasa så det är inte droppande, men behåller en bra bit av varmvatten.
2.
Omedelbart vända sig direkt på huden. Låt fukt och värme för att mjuka upp huden och öppnar tilltäppta hårsäckarna. Den värme och fukt kommer också att dra pus till ytan, vilket gör det lättare att utvinna.
3.
Låt uppvärmda tvättlapp på i ungefär fem minuter. Tvätta händerna med tvål och vatten. Ta ut varm kompress och använda en blackhead verktyget på blackhead genom att placera hålet i verktyget direkt över blackhead. Tryck hårt, vilket gör att pus att bryta ut.
4.
Använd din rena naglar samla in all överskjutande puss på mitten och tvinga ut den med tryck.
5.
Rengör området runt den extraherade blackhead med tvättsprit för att sterilisera och rengör huden, som kommer att hålla smittan från att spridas. Tvätta händerna med tvål och vatten och sterilisera alla de instrument som används i processen.

tips och varningar


 • Om du inte kan extrahera blackhead på egen hand bör du konsultera en hudläkare.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.