hur man identifierar en kanadensisk piller

Få saker är mer frustrerande än när piller läcker ut sina containrar. Hur kan du vara säker på varje piller identitet? Online resurser finns i överflöd för att identifiera läkemedel, men de flesta av dem är USA-baserade databaser. Även många läkemedel i USA och Kanada har samma avtryck koder (det bokstäver eller siffror stämplat i p-piller), kommer kanadensiska läkemedelstillverkarna "koder visas inte i en amerikansk databas, och några amerikanska tillverkare ändra koderna för kanadensiska versioner av narkotika . För närvarande finns ingen fri kanadensisk resurs för att identifiera läkemedel som är specifika för Kanada. Identifiera en kanadensisk piller kan ge en måttlig utmaning, men forskning och knacka olika resurser kan hjälpa

Identifiera en kanadensisk piller


1.
Ställ en farmaceut om hjälp att identifiera en kanadensisk piller. Även om de flesta amerikanska farmaceuter inte kan identifiera en kanadensisk piller som helst, skulle de ha tillgång till resurser som skulle kunna hjälpa till att identifiera drogen eller åtminstone avgöra om läkemedlets förlagskoder är samma som U. S. versioner av läkemedlet. De kan också ha möjlighet att utnyttja professionella nätverk över gränsen för att identifiera en kanadensisk piller.
2.
Använd USA-baserade databaser exempel p-piller identifierare på drugs. com. Även om vissa typer av kanadensiska piller kanske inte i databasen, är det värt att söka dessa databaser ändå, för säkerhets skull, eftersom många kanadensiska piller har samma förlagskoder som amerikanska versionerna av läkemedlet.
3.

Sök på nätet resurser som utvecklats av det kanadensiska Apotekare Association, men en betald prenumeration krävs. Den CPhA s kompendium av läkemedel och Specialties är en sökbar databas featuring varje drog som finns i Kanada, oavsett tillverkningsland. Medicinska bibliotek, kan medlemmarna i CPhA och annan vårdpersonal har tillgång till och kan vara en bra resurs också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.