hur man kan bli av mollusker

Mollusker är ett virus orsakas av poxvirus. Viruset påverkar bara huden. Efter att ha utsatts för viruset ser du en liten höjning i huden. Precis som en vårta orsakas av HPV, kan mollusker viruset förekomma någonstans på kroppen. Mollusker drabbar 1% av befolkningen i USA, viruset sprids från hudkontakt. Dess mest vanligt förekommande på barn, men det kan också överföras genom sexuell kontakt på vuxna

Förstå mollusker


1.
Titta på den infekterade delen av din kropp. Om du har viruset det kommer se ut rosa eller köttet färg utväxter. Dessa vänder sig ofta röda eller bli inflammerad och blöder. Mollusca kan visas någonstans på kroppen men oftast på grenen eller underarm. Andra vanliga områden förefaller det omfattar, bröst, ansikte och armar.
2.
Förhindra spridningen av viruset presenterar ofta en utmanande uppgift. Men du kan hindra att den sprids och når andra delar av kroppen, eller sprider sig till andra människor och dessa inkluderar inte gnugga, beröring, repor, rakning väcker, att inte ha samlag tills viruset behandlade och inte delar dina personliga saker med andra .
3.
Befria dig av viruset genom att få ett recept av imiquimod från din läkare eller för mer allvarliga fall få kryoterapi (flytande kväve) eller laserbehandling. Blodstillande innehåller kemikalier triklorättiksyra, och podofyllin harts, har också visat sig framgångsrika i att befria sjuka av viruset. Men för de som väljer att inte genomgå behandlingen, kommer din kropp så småningom bli av med viruset, men det kan ta allt från 2 veckor till 4 år, är den genomsnittliga 2 år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.