hur man kan bota klamydia

Härdningen klamydia är lätt. Däremot kan diagnostisera den utan korrekt testning vara tuff, om inte omöjligt. Det är därför det är så viktigt att få testas för klamydia och gonorré andra du tror att du kan vara smittad. Här är en snabb guide om hur man bota klamydia snabbt
1
Var medveten om symptom på klamydia. Att veta att symtomen kan hjälpa dig att diagnostisera sjukdomen, men regelbunden kontroll är också viktigt bland sexuellt aktiva individer, eftersom inte alla människor smittade med Chlamydia trachomatis visa symptom. Vissa kan gå månader eller år utan några symtom. Vissa människor helt enkelt aldrig visa några symtom alls.

Några klamydia symtom är brännande under urinering och ofrivilliga utsläpp. Titta på bilder klamydia kan vara lättare att skilja ansvarsfrihet.
2.
Få testas för klamydia och gonorré. Båda STD: s ingår i ett test administreras genom en smärtfri urinprov. Besök din lokala Planned Parenthood eller en lokal gratis klinik. Testning är gratis, men utnämningar ibland behövs. Klamydia behandling kommer i form av orala antibiotika. Vanligen ca 6 piller, 2 första dagen och därefter en varje dag efter tills medicineringen är klar.
3.
Gå tillbaka och få en ny testas. De flesta kliniker kommer att begära att du gör och det är mycket viktigt. Om du av någon anledning klamydia bota inte fungerade, kunde du ändå bär på sjukdomen. Eftersom ibland symtom aldrig visas, kan du gå år smittad med sexuellt överförbara infektioner klamydia och inte vet det. Du kan sprida det till andra och det kan också få drastiska effekter på din reproduktiva systemet om de lämnas obehandlade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.