hur man kan hjälpa ringande öron eller tinnitus

Tinnitus är ett ringande i öronen. Ofta är det ett konstant ringande eller surrande ljud. Det kan variera i intensitet och kan alltid närvarande en lidande eller det kan komma och gå. Det finns inga kända botemedel som är tillförlitliga, men det finns sätt att förebygga tinnitus och minska den om du har det nu
1.
Att förhindra tinnitus undvika kraftiga ljud. Konstant buller så lågt som 70 decibel kan skada hörseln och orsaka tinnitus också. Några av de värsta orsakerna till buller skador konserter, dans klubb musik och stora volymer på iPods eller andra enheter med hörlurar eller knoppar örat. Öronproppar finns för discjockeys, klubbesökare och gå konsert som kommer att sänka ljudnivån utan att göra musik snedvrids.
2.
Undvik blodförtunnande medel och antiinflammatoriska läkemedel såsom ibuprofen och acetylsalicylsyra. De kan orsaka tinnitus att öka. Undvik också att röka. Studier har visat rökning ökar tinnitus incidenter och svårighetsgrad. Stimulantia som koffein kan orsaka tinnitus. Alkoholbruk har också varit knuten i vissa studier. Undvik dessa triggers för att reglera örat ringer.
3.
Människor har uppgivit att minska eller bota tinnitus med över disk naturläkemedel samt avsvällande medel. Vissa näringsmässiga orsaker är möjliga. Ät en balanserad naturlig kost.
4.
Relax. Stress är vet att öka tinnitus eller individer medvetenhet om dem. Du är inte ensam. 1 av 5 personer uppger sig ha någon örat ringande i medicinska undersökningar.
5.
Håll öronen rena. En känd orsak till tinnitus debut är vax och andra hinder i örat. Var noga med att inte trycka vaxet djupare in i örat i rengöring.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.