hur man köper insulin för mycket låga priser

Insulin är ett hormon som produceras av bukspottkörteln som hjälper till att reglera mängden glukos i blodet genom att flytta det till celler som använder det för energi. Glukos är en sockerart som kommer från kolhydrater vi äter. Alla behöver en viss mängd glukos för att ge energi, men när bukspottkörteln inte producerar tillräckligt med insulin (som i typ 1 diabetes) eller reagera på den på rätt sätt (som i typ 2-diabetes), ackumuleras glukos i blodet och kan orsaka allvarliga hälsoproblem problem. Vissa Diabetiker kan kontrollera blodsocker med kost och motion, men andra måste ta insulininjektioner för att hålla blodsockret inom ett normalt intervall. Kostnaden för insulin varierar på apotek, men det finns några sätt att köpa den på en lägre kostnad

Hur köper insulin för mycket låga priser


1.
Köp volym. Be din läkare att skriva en 3-månaders recept för ditt insulin i stället för en 30-dagars recept. De flesta försäkringsbolag recept planer kommer att kräva att du betalar en självrisk varje gång du får ett recept fyllt. Om din recept är för 3 månader, kan du kanske få en 3-månaders leverans av insulin för bara ett samarbete betala.
2.
Använd generika. Flera namn-märken av insulin finns i generiska varumärken samt, namnet "-märken Humulin R och Humulin N säljs samlingsbegreppet Novolin R och Novolin N, till exempel. Den generiska varumärken kostar ofta $ 20 mindre än namn-märken för en 30-dagars förbrukning. Om den typ av insulin du använder inte finns i en generisk varumärke, tala med din läkare om att byta till ett varumärke som är.
3.
Få prover. Fråga din läkare om han kan ge dig prover på insulin. Många läkemedelsbolag representanter besöker läkare kontor regelbundet, hoppar prover av mediciner kan läkarna kan förmedla till sina patienter.
4.
Ansök om rabatter. Flesta av de stora läkemedelsföretagen erbjuder rabatter eller gratis mediciner till patienter som annars inte skulle ha råd de mediciner. Som din läkare att ge dig tillämpningar för dessa planer (både ekonomiska och medicinska rapporter krävs). Om du är godkänd kan du gratis eller rabatterade läkemedel sändas direkt hem till dig eller till din läkare kontor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.