hydrering i klimakteriet

Under peri-klimakteriet och menopaus, är det lätt att bli uttorkad på grund av värmevallningar och nattliga svettningar, vilket kan orsaka överdriven svettning. När du lider av dessa klimakteriebesvär, du måste dricka mer vatten för att stanna hydrerade

dricka vatten

Ju mer hydratiserade du är, desto mindre troligt att du kommer att lida av värmevallningar. Drick en halv till två tredjedelar av din kroppsvikt i gram vatten varje dag. Om du väger 150 pounds du bör dricka minst 75 gram vatten varje dag.
Den genomsnittliga vuxna förlorar mer än 10 koppar vatten per dag, beroende på Mayo Clinic. Om du är i närheten av klimakteriet eller menopaus och uppleva nattliga svettningar och värmevallningar du riskerar att förlora ännu mer vätska.

Effekter

Att vara hydratiserade kommer att kyla huden i ansiktet, vilket kommer att motverka effekterna av en varm blixt.

Symtom

En del kvinnor känner yrsel och samtidigt gå igenom peri-klimakteriet och menopaus, som kan hänföras till många saker, bland annat hormonella förändringar och uttorkning.

Your Skin

Torr hud kan vara ett resultat av bristen på vätskebalansen. Torr hud blir saggy, rynkig hud.

Ålder

När vi blir äldre är vi mindre möjlighet att spara vatten, så en stor andel av de vätskor som vi får i oss lämnar kroppen genom svett och urin, vilket resulterar i behöver dricka mer vatten än när yngre, enligt Selfgrowth. com.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.