bilaga med kronisk inflammation och smärta

Kronisk blindtarmsinflammation skiljer sig från akut blindtarmsinflammation både symtomens svårighetsgrad och frekvens av diagnos. Den subtila kronisk appendix-inflammation symtom kan göra en snabb diagnos svårt. Medvetenheten om symtomen är avgörande för förebyggande av allvarlig eller livshotande problem

tillägg

Bilagan är ett smalt rör som sträcker sig från din tjocktarm. Detta 3 1/2-tums maskliknande bihang kan ha vissa infektionsbekämpande kapacitet, men det är inte en väsentlig del av kroppen.

Tillägg Problem

blindtarmsinflammation, både akut och kronisk, uppstår när det finns inflammation i appendix. Röret kan bli blockerad med avföring eller slem, vilket leder till inflammation och infektion.

Symtom

Om du lider av kronisk inflammation bilaga, kan du ha en allmän känsla av obehag. Förutom känslan trött, kanske du har allmänna känslor av magbesvär, särskilt i de lägre eller centrala delar av buken. Lätt illamående och lätt ont i magen kan också inträffa, som spänner månaders tid, snarare än dagar (i motsats till symtom på ett influensavirus).

Kronisk Appendicit

Du kan vara benägna att ogilla lindrigt smärtsamma symptom på kronisk appendix inflammation. Ignorerar den pågående, subtila symtom kan leda till ett utbrett tarminfektion och eventuellt död, om inte fångas och behandlas i tid.

Behandling för kronisk inflammation

Kronisk inflammation bilaga är inte normalt behandlas genom operation, som med akut blindtarmsinflammation. Istället läkare behandla oftast kronisk inflammation appendix med kraftfull antibiotika. Men om antibiotika inte eliminera infektion, kan kirurgisk borttagning av tillägget vara nödvändigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.