bort schampo säkerhet

Rid schampo är en typ av huvudlöss schampo. Om den används på rätt sätt, kan befria schampo döda löss och deras ägg. Befria schampo kan vara skadligt att svälja eller om det blir i dina ögon. Korrekt säkerhetsåtgärder ska tillämpas för att förhindra olyckor

Använd som Regi

Rid schampo bör användas enligt anvisningarna. Följ instruktionerna på flaskan och inte förutsätter att du redan vet hur man använder den här produkten.

skydda dina ögon

Låt inte något schampo för att få i ögonen. Om det behövs, vira en handduk runt dina ögon när du använder produkten.

Clean Spill

Om schampo får på kläderna, ansiktet eller någon annan del av kroppen det ska vara helt rengöras omedelbart för att förhindra hudirritation.

Malörtsambrosia

Om du är allergisk mot ambrosia, rådfråga en läkare innan du använder produkten. Med hjälp av denna produkt kan orsaka andningsproblem eller ett astmaanfall om du är allergisk mot ambrosia och har astma.

off-limit Områden

Denna produkt ska inte användas i munnen, öron, näsa, vagina eller i ögonbryn och ögonfransar. Om löss finns i dessa frågor, kontakta läkare

sluta använda

Sluta använda denna produkt om någon av följande inträffar:. Andningssvårigheter, hud-eller ögonirritation, svår irritation i hårbotten. Några rodnad i hårbotten är normalt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.