hur man beräknar viktväktarna poäng utan fiber information

Viktväktarna Points är vanligt förekommande på matförpackningar och i restaurangmenyer, men vad gör en dieter gör när ett livsmedel utan förutbestämda VIKTVÄKTARE Europaparlamentet presenterar sig själv? Undviker du att den nya maten? Vill du gräva i med tankesättet att det du inte vet kan inte skada dig? Eller vill ta dig en penna och papper och beräkna punkter med den information som du har? Om du planerar att gå ner i vikt på dina kommande invägningen, kommer det sista alternativet vara en som du väljer. Eftersom fiber kan bara påverka Viktväktarna Points med upp till 0. 8 poäng, föreslår Viktväktarna som dieters helt enkelt utelämna fiber information från de punkter ekvation när fiber information tillgänglig
1.
Skriv ner på kalorier och fett gram per portion som är noterade på märkningen av livsmedel. Om ett livsmedel etikett är tillgänglig, slå upp denna information på en webbplats som har näringsmässiga information, som Calorie King's Food databas (se medel).
2.
Dela antalet kalorier i en servering med 50. Skriv kvoten på papper. Detta nummer kommer att "X" Använda en miniräknare om du inte är säker med dina matte skickligheter.
3.
Dela fett gram i varje portion med 12. Skriv ner kvoten. Det kommer att fungera som "y"
4.
Tillsätt värdena på X och Y. Avrunda värden som är 0,50 eller högre och avrunda värden som är 0,49 eller lägre.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.