hur man fixar skor för hammare tårna

Hammer tå är en deformitet av andra, tredje eller fjärde tån där tån böjs i mitten för att något likna en hammare. Detta villkor kan vara smärtsamt och handikappande om den lämnas obehandlad, men att göra ett fåtal ändringar till dina skor kan bidra till att lösa problemet om du fångar den tidigt. Förutom att följande förslag bör du också prata med din läkare för att utesluta andra frågor

Healing Hammer Toe


1.
Undersök dina skor. Är de smala och spetsiga nära tårna? Om så är fallet, kan detta vara den skyldige, eftersom smala skor kan tvinga din fot i en onaturlig ställning och orsaka tårna att bocka och gnugga. Du kan behöva köpa nya skor som är en halv tum längre än din längsta tå för att tillgodose din skada. Se till att du prova skor i affären för att säkerställa komfort och passform.
2.
Prova stretching någon ström skor med ett skohorn eller annan breddning enheten skapar en bredare "tårna" på toppen. Du kan också besöka en plats Shoe Repair om din hemma-ansträngningar inte ger bra resultat. Du vill se dina fötter kan vila bekvämt i dina skor och att tårna är långa och lösa, snarare än stram och scrunched upp, vilket kan resultera i hammare tårna.
3.
Slutligen, bär sandaler, joggingskor och låg klack eller platta skor så mycket som möjligt. Dessa rum foten i ett bättre läge och kan bidra till att förhindra framtida hammare tår bildas. Prata med en fotvårdsspecialist om andra alternativ om det behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.