hur man hjälper bota bronkit

Bronkit är en inflammation i luftvägarna viktigaste till lungorna. Det börjar som en enkel hosta och förvärras tills det blir djupare och ger en tjock slem. Ibland är det enda sättet att upptäcka bronkit från fenomen är genom att ha en röntgenbild gjort. Det finns också några saker som kan förvärra din bronkit, som allergier, föroreningar, vissa yrken, rökning, infektioner. Här är sätt att hjälpa behandla din bronkit hemma
1
Fortsätt hosta-
<. . . br /> Så mycket som du kan hata hosta och hur hemskt det än kan låta, är det nödvändigt att bidra till att undanröja slem från lungorna.
2
konsumera mycket av vätskor -.

Se till att du förbrukar mycket vatten, minst åtta, åtta ounce glas om dagen. Drick andra drycker som juice eller te också. Konsumerar lite varm soppa kan också hjälpa. Undvik att dricka alkoholhaltiga drycker, mejeriprodukter, eller för mycket läsk. Konsumerar mycket vätska hjälper att tänka ut sekret och föra dem upp
3
Håll dig varm -. .

Temperaturväxlingar kan orsaka bronkit att handla upp. Så håll varm och undvika drastiska temperaturförändringar eftersom det kan förvärra ditt tillstånd.
4
Konsumera kryddad mat -.

konsumera livsmedel rika på schabrak kan naturligtvis hjälpa bronkit. När du äter kryddstark mat är det näsan vatten, och det gör samma sak till lungorna. Detta är en bra sak som den löser slem i lungorna och hjälper till att förverkliga dem. Vissa för att försöka är röda paprikor, senap, curry, vitlök etc.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.