hur man identifierar bakteriell vaginos symtom

Att veta hur man identifierar bakteriell vaginos symptom är det första steget till att övervinna den. När du utvecklar bakteriell vaginos, du kan få upprepa anfall med det under de kommande åren. Detta gäller särskilt om du behandlar bakteriell vaginos symtom med antibiotika som ordinerats till dig, eftersom den inte behandlar något av de underliggande problem som lett till utvecklingen av bakteriell vaginos. Några av bakteriell vaginos symptom kan förväxlas med andra sjukdomar eller förbises, medan andra är en mycket mer tydlig indikation på att du har utvecklat det.
1.
Hur man identifierar bakteriell vaginos symtom
Det finns flera saker du bör titta efter om du tror att du har bakteriell vaginos. Du kan märka en vit eller grå ansvarsfrihet som har en obehaglig lukt på det. Det kan även lukta skumt. Den fiskliknande lukt är särskilt vanligt efter att du har samlag. Urladdningen kan ha en tunn utseende eller det kan vara en tjockare, mjölk-liknande ansvarsfrihet. Bortsett från ett onormalt utsläpp, kan du också uppleva bränner vid urinering, klåda eller symtom som liknar det du upplever under en urinvägsinfektion.
2.
behandla bakteriell vaginos symtom
Som nämnts ovan kommer många kvinnor omedelbart gå till sin läkare. Även om detta inte nödvändigtvis en dålig sak, kommer den behandling du får sannolikt i form av recept antibiotika. Du bör överväga att naturliga behandlingar för bakteriell vaginos symtom, liksom. Antibiotika kan döda de dåliga bakterier som har köra frodas i kroppen, men det kan också döda några av de goda. Du ser en förbättring av dina symptom, men den bakomliggande orsaken kvarstår.
3.
Varför ska du behandla bakteriella vaginos symtom snabbt
Om du har bakteriell vaginos symtom, bör du agera snabbt för att bekräfta det och behandla det. Medan det finns oftast inga allvarliga konsekvenser som orsakas av bakteriell vaginos, det finns vissa fall där det kan vara farligt. Förekomsten av bakteriell vaginos gör det mer sannolikt att du kan få hiv om du utsätts för det, liksom lämna dem om du har HIV. Du är mer sannolikt att kontraktet sexuellt överförbara sjukdomar medan du har bakteriell också. Det kan orsaka komplikationer med graviditeten. Det ökade också risken för inflammatoriska sjukdomar efter kirurgi.

Tips och varningar


 • Naturliga behandlingar ofta kan agera så snabbt om inte snabbare, än recept. Så titta på alla alternativ så fort du märker bakteriell vaginos symtom.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.