hur man kan bli av mensvärk som är smärtsamma

Så, här du har ont och jag slår vad att du vill bli av med mensvärk, eller hur? Tja, oroa dig inte-Menstrual Kramp Relief är precis runt hörnet! Genom att göra ett par saker tycker om att arbeta ut och dricka kamomillte, du är i rätt riktning att bli av med mensvärk. Följande tips innehåller PMS lösningar som är naturligt och en del för befrielse från medicin samt
1
I För att bli av med mensvärk, måste du göra det bekvämt för dig. Försök att ändra i någon svett byxor som inte kommer att begränsa din kropp eller orsaka mer smärta. Ta en värmedyna medan du är på det och lade sig, sätta värmedyna till magen eller bäckenområdet.
2.
Tänk på att Menstrual Kramp Relief vara naturligt, men i fall att smärtan är svår-det kommer inte skada dig att ta medicin. Prova poppar en Ibuprofen och den ska börja arbeta i ca 20 minuter eller så. Dessutom fungerar Benadryl mycket bra för menstruella kramper lättnad. Bara ta en och du ska må bättre på morgonen. Jag kommer i allmänhet att en på kvällen, precis innan jag går till sängs och vakna upp på morgonen känsla lättad och det varar också halva nästa dag. Detta beror också på din kropp massa också, om dina större kan du behöva två.
3.
För att bli av menstruationskramper, kan du försöka ta Kamomillte vilket är en stor växtbaserade avhjälpa. De flesta PMS Rättsmedel inte kommer i en drink form, men detta är exceptionellt och åtminstone att du inte behöver ta medicin! Värmen och lugnande effekter av te kommer att slappna av dina muskler, vilket i sin tur kommer att ge menstruation kramp lättnad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.