hur man kan stoppa att bli störd

Det finns många saker som kan störa personer i denna värld. Med internet finns det en massa störande bilder och videor att människor ibland köra över. Ibland dem i militära störs av vad de sett, och ibland människor kan se katastrofer eller olyckor hända innan deras ögon som stör dem.

I varje fall vill jag erbjuda dig hoppas att du kan börja att unsee vad du har sett eller varit med om som har stört dig
1.
Prata med andra om vad som störde er. Förklara för dem vad du har sett och låt dem veta att det är oroväckande ditt hjärta. Var noga med att inte tala med människor som kan vara känsliga för samma ämnen. Ibland andra har stora ord för att hjälpa dig, och andra gånger är det bara hjälper till att sätta saker i ord.
2.
Tvinga dig själv att inte tänka på vad som du stört. Titta på en film, spela ett spel, läsa en bok, gå en lång vandring, eller göra ett hantverk eller aktivitet som du gillar.
3.
Cry. Crying hjälper kroppen spola ut smärta och ofta du kommer att känna lättnad om du bara låter tårarna flöda.
4.
Be om situationen. Förstå att i alla religioner i världen förmodligen något värre eller mer försöker har hänt någon. Om du är kristen, ta korsfästelsen av de oskyldiga till exempel. Förstå att det händer saker i denna värld som inte är rättvis eller motiverad, utan genom tron vi kan övervinna något ont.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.