naturliga sätt att ta bort envisa liktornar och förhårdnader

Liktornar och förhårdnader är vanliga på fötter och kan ibland vara smärtsamt. Det finns flera sätt du kan ta bort liktornar och förhårdnader hemma med hjälp av naturliga produkter, men du kanske måste prova flera olika metoder innan du hittar en som fungerar för dig, och du bör veta när du ska träffa en läkare ifall villkoret inte . förbättra

rakning

Vissa människor som har dålig förhårdnader gå till doktorn för att få förhårdnader rakat av, men du kan göra detta hemma om du är mycket försiktig. Särskilda förhårdnader rakhyvlar är tillgängliga över disk, och att de bidrar till att säkerställa att du inte skär dig. Om du skär dig när du försöker att raka en valk, kommer du vara i riskzonen för infektion. Du kan försöka raka din valk efter att du tagit ett varmt bad eller dusch, så att valken är mjuk och kommer att lossna lättare.

Om du har diabetes eller cirkulationsproblem, bör du inte Försök att raka en valk dig själv på grund av skaderisken.

Vinäger

Naturens Natural Healing svartabörshajar användning av ättika för att ta bort liktornar och förhårdnader. För att ta bort antingen en majs eller valk med äppelcidervinäger, bör du blöta en trasa eller bandage i ättika och snurra det runt majs eller valk. Därefter svepa hela bandaget i en plastsäck och lämna det på natten. Moon Dragon's Hälsa och wellness föreslår smulas sönder lite bröd i en tsk. av ättika och låta blandningen stå i 30 minuter för att bilda en pasta. Sedan tillämpa klistra in i din säd före sänggåendet och lämna klistra in på natten.

Andra metoder

Ett annat sätt att bli av liktornar och förhårdnader är att använda en slipande material för att hjälpa skal huden bort. Ett avkopplande sätt att göra detta är att blöta ner majs eller valk i varmt vatten med Epsom salter. Det varma vattnet mjukar upp huden, och salter hjälpa skrubba majs eller förhårdnader bort.

Moder Natur rekommenderar att man en blandning av en tsk. citronsaft, en tsk. torkad kamomill och en klyfta krossad vitlök. Applicera blandningen till din säd eller förhårdnader en eller två gånger dagligen tills den är borta.

När ska träffa en läkare

Du ska sluta att försöka behandla din säd eller förhårdnader naturligt hemma och se din läkare om den är röd och känns varm vid beröring, om den spricker, blöder och ser blå eller om den inte förbättras efter flera dagar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.