trombotiserat hemorrojder behandlingar

Hemorrojder kännetecknas av svullnad av vener ligger i anal och rektal regioner. I trombotiserat hemorrojder koagulering av blod sker i svullna venerna, vilket leder till extrem smärta och obehag. Trombotiserat hemorrojder är att betrakta som en allvarlig form av hemorrojder. Behandlingar som kirurgi finns tillgängliga för att behandla sjukdomen effektivt

Identification

trombotiserat hemorrojder lätt kan upptäckas genom en fysisk checkup av din rektal och anala regioner. I en fysisk undersökning en läkare skär hans handskar finger genom ändtarmen att känna för någon svullna ådror i regionen.

Behandlingsmetoder

Kirurgiskt avlägsnande av trombotiserat hemorrojder är en vanlig behandling typ. Post-kirurgi kan din läkare rekommendera att du applicerar över disk hemorrhoid krämer för att undvika upprepning av villkor, och för att minska klådan symptom typiska med hemorrojder.

Tidsplan

Du kanske borde tillämpa over-the-counter krämer för 10 till 12 dagar efter operationen.

Komplikationer

Över tillämpar hemorrhoid krämer kan orsaka hudutslag, irritationer, inflammation och fjällning i huden.

Förebyggande /Lösning

Mayo Clinic rapporterar att äta en kost rik på fibrer och dricka 6 till 8 glas vatten om dagen är några av de metoder som du kan vidta för att förhindra utveckling av hemorrojder (inklusive trombotiserat hemorrojder).


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.