Rogaine vs medlem varumärke varumärke

År 1988 började Rogaine marknadsföra en håravfall förebyggande grädde med minoxidil. Denna kräm finns i 2 procent och 5 procent styrkor. Patentet på den här formeln avslutades 1996, och andra företag, inbegripet allmän och butikernas egna märken var fria att utveckla och marknadsföra sina egna minoxidil krämer med liknande formler

Rogaine

Rogaine är det ursprungliga varumärket av minoxidil, och det har utvecklats av läkemedelsföretaget McNeill-PPC. Släpptes 1988 som ett receptbelagt preparat för män, senare var det godkänt för kvinnor och sedan, 1996, blev tillgängliga över disk. Den 5 procent extra styrka versionen släpptes 1997. Ett nytt skum-leverans Metoden har utvecklats under 2000.

Medlem's Mark

Medlem's Mark är butiken-märkesvara av Sam's Clubs Partihandel Stores, en division av Wal-Mart. Medlem Mark producerar många typer av artiklar inklusive läkemedel såsom minoxidil grädde. Enligt förpackningen, är den aktiva ingrediensen i medlemmens Mark varumärke identiskt med Rogaine beredningen. Medlem's Mark har också två styrkor tillgängliga, 2 procent och 5 procent, liksom formler för kvinnor. Formuleringen av läkemedel är noga av US Food and Drug Administration för att säkerställa kvalitet och sanning i reklamen. På grund av detta, är du säker på att ledamotens Mark och alla andra allmänna eller butiksmärkessegmenten av Minoxidil som produceras i USA kommer att vara så effektiv som Rogaine.

Andra tillgängliga märken

De flesta stora livsmedelsbutiker och apotekskedjor marknadsföra sina egna märken av många produkter. Vissa minoxidil produkter du kanske överväga är sunt förnuft, som tillverkas av Perrigo och marknadsföras genom försäljningsställen som Dollar General Stores, Walgreens varumärke, likställa, säljs på Wal-Mart Stores, och Kirkland butik varumärke som säljs på Costco

Använda Minoxidil <.

Minoxidil är en potent medicinering och bör användas enligt paketets anvisningar. Tills du vet hur din hud kommer att reagera, börja med den lägsta styrkan. Alltid köper rätt formel för ditt kön-det finns skillnader i formler. Applicera krämen eller skum två gånger dagligen. Det kan ta upp till ett par månader innan man ser resultat, så bli inte avskräckt.

Överväganden

Som med alla kemiska, det finns en chans att du kanske har en allergisk reaktion mot minoxidil. Om du märker någon rodnad eller överdriven fjällning i hårbotten, sluta använda, och rådfråga en läkare. Om du är gravid eller ammar ska du inte använda någon minoxidil formel. Om du inte ser resultat efter flera månaders användning, rådfråga din hudläkare för att se om han har förslag för att åtgärda ditt håravfall.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.