Vad kan du göra för hud som draperier?

Snabb viktminskning utan motion orsakar ofta någon form av hud slapp eller draperingar. Kroppen inte kan anpassa sig till sin nya form tillräckligt snabb och resultaten är fickor av kött som visas löst och hänga tafatt. För mild till måttlig fall det finns gott om övningar och over-the-counter metoder uppmuntra till huden för att piggna till. De mest allvarliga fallen, kan dock rquire dyra och smärtsamma operationer

sätt att skärpa Drapering Hud

Sluta röka. Tidigt åldrande och hud draperingar är en väl dokumenterad risk med en rökning vana, så sluta går en lång väg att föryngra huden. Bo hydrerad också. Huden förlorar sin vitalitet när den utan ordentlig vätskor som kan göra att vissa människor att uppleva ett minst fjädrande dermis.

Börja träna. Försvagas, atrofierat, eller sällan används muskelgrupper kan vara orsaken till förslappad eller draperingar hud, och ofta den enkla handlingen att köra en mil om dagen eller göra 20-25 armhävningar hjälper till att bygga muskler och uppmuntrar vitalisering av huden. Motion ökar också ämnesomsättningen, vilket också kommer att uppmuntra huden att omforma sig själv. Kom ihåg, detta är en livsstil beslut, inte en diet. Nivån på motion måste bibehållas som en del av en hälsosam livsstil för att hålla huden fast och livlig.

Undersök over-the-counter krämer som kan hjälpa strama upp huden. "[Leta efter] jästextrakt, aloe vera extrakt och sojaprotein", skriver Louis Dorman på www. bodybuilding. com. "Dessa strama upp huden, framkalla kollagen och elastin produktionen och stärka det naturliga systemet huden försvar. Hyaluronsyra återställer vatten till åldrad hud och är naturligt i vår hud och utarmat med tiden. "

Tänk skönhetsoperationer som en sista utväg. Ofta Bukplastik (Tummy Tuck-) är det enda alternativet för överdriven hud drapering på den vikande bukhålan av kroppen även om detta förfarande är ofta tillämpas på andra områden såsom armar och ben. En panniculectomy utförs ofta när bara skinn och fett måste avlägsnas (ingen muskel åtstramning som i magen-tuck) . Hursomhelst, dessa är viktiga medicinska ingrepp och bör göras när allt annat har misslyckats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.