avgiftning för Parkinsons sjukdom

Parkinsons sjukdom är en motor nervsystemet som uppstår på grund av förlusten av hjärnceller som producerar dopamin. Genetik är en betydande riskfaktor för att få Parkinsons sjukdom. De kemikalier och andra giftiga ämnen som du utsätts för varje dag spelar också en roll. En patient med Parkinsons sjukdom kan ha ett genetisk avvikelse i hur kroppen gör sig av med gifter. Detta orsakar ökade mängder av gifter i kroppen, som direkt påverkar nervsystemet. Glutation avgiftning terapi verkar för att hjälpa dem med Parkinsons sjukdom.

Glutathione Therapy och avgiftning

Glutation terapi är en framgångsrik avgiftning terapi för Parkinsons sjukdom, som startades 1998 av Dr David Perlmutter, en expert inom området neurologi . Han studerar användningen av glutation i kampen mot sjukdomar som Parkinsons sjukdom. Glutation är en liten molekyl som består av tre aminosyror och är närvarande i nästan varje cell i kroppen. Det bidrar till att avlägsna eller avgifta skadliga ämnen ur kroppen.

primära roll glutation bromsar Parkinsons sjukdom genom att förstöra fria radikaler. Fria radikaler är skadliga för kroppen och hjärnan och visas när gifter i miljön. Perlmutter rapporterar att 80 procent och 90 procent av dem som använder glutation terapi visar en anmärkningsvärd förbättring. Dessa förbättringar innehåller mindre stelbenthet och bättre promenader, rörelse, koordination och tal. Tremor är mycket mindre uppenbar och det är en minskning i depression hos personer med Parkinsons sjukdom med hjälp av denna behandling.

Perlmutter föreslår att man 1400 mg av glutation intraveneously i 10 minuter tre gånger i veckan. Han använder detta protokoll på Perlmutter Health Center i Naples, Florida. Glutation måste tas intravenöst eftersom det är rötas för fort när det tas oralt. Örten Mariatistel orsaker lagring av glutation, så det är en del av glutation avgiftning program.

Även de som har slutskedet av Parkinsons sjukdom vinna någon nytta av behandlingen. Kliniker över hela landet, såsom Hoffman Center i New York, använd glutation avgiftning terapi med framgång för dem som lider av Parkinsons sjukdom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.