fördelar och nackdelar med strivectin

Strivectin är en anti-rynk kräm som tillverkas av Klein-Becker forskningslaboratorier. Strivectin ursprungligen marknadsförs som en sträcka varumärket grädde, men anställda i Klein-Becker började använda produkten som en ansiktskräm och fann det bidrog till att minska rynkor och ålderstecken i vissa fall. Som med alla produkter, bör konsumenterna vara försiktig när troende påståenden företag med obekräftade medicinska studier. Men Strivectin har positiva effekter hos vissa personer. (Se referenser 1 och 3)

Ingredienser

En fullständig ingredienslistan är tillgänglig på den officiella Strivectin hemsidan för Strivectin, men inte för Strivectin-HS, en hydrotermal rynka serum. Utan en fullständig ingredienslistan, kan vissa konsumenter att riskera en allergisk reaktion. Strivectin innehåller ett aktivt peptid Klein-Becker kallar för Pal-KTTKS. Medan peptider kan hjälpa huden att läka och främja produktion kollagen cell, är det svårt för vetenskaplig forskning för att stödja effektiviteten av peptiden som används i Strivectin grund av begränsad information om peptiden. Strivectin innehåller också parabener, en konstgjord konserveringsmedel kopplade till fall av kontaktdermatit i vissa konsumenter. (Se referenser 1, 2 och 3)

Pris-och garantifonden

Strivectin är en av de dyraste anti-aging krämer på marknaden. Från och med december 202C sex ounce flaska av den ursprungliga Strivectin såldes för 135 USD på företagets officiella hemsida. Strivectin-HS är företagets dyraste varan. En 0,9-ounce flaska såldes för $ 153 på företagets officiella hemsida i december 2009. Andra produkter som innehåller pentapeptider liknande Strivectin, såsom Olay Regenerist och Anew Clinical Line och Wrinkle Corrector, sälja för ungefär halva priset eller mindre av Strivectin. Klein-Becker skulle erbjuda en 30-dagars pengarna tillbaka garanti på Strivectin, men inte erbjuder en gratis testperiod eller varuprov.

Effektivitet

Även Klein-Becker ofta gör uttalanden jämföra Strivectin till Botox och andra anti-rynk injektioner kan de två inte riktigt jämföras med tanke på medicinska och vetenskapliga bevis. Medan pentapeptider och vitaminer i Strivectin kan ha anti-åldrande egenskaper, effekterna av pentapeptider på ytan av huden är minimala, enligt Dr Sumayah Jamal, professor i dermatologi vid New York University School of Medicine. Pentapeptider arbete i kroppen för att främja sårläkning, men överföra resonemang utanför kroppen på ytan av huden inte fungerar så bra. Botox förstör de proteiner som gör att signalsubstanser som håller musklerna hårt att släppas. Pentapeptider i krämer som Strivectin kan förhindra det protein från att ansluta till cellen, men de kan inte förstöra det protein som Botox. (Se referens 3)


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.