tiotals enhet & ischiasnerven smärta

En TENS (transkutan elektrisk nervstimulering) enhet är en portabel muskel-stimulerande maskin som ibland används vid behandling av ischiasnerven smärta (ischias). Ischias har sitt ursprung i nedre delen av ryggen eller höften och kan omfatta ett eller båda benen

Historia

TENS-enhet, enligt spineuniverse. com, är en bärbar maskin som använder elektrisk ström för att stimulera nerver. Den elektriska strömmen kan kontrolleras i varierande intensitet.

Effekter

En TENS-apparat fungerar genom att lura de nerver i inte erkänna smärta. Smärtan signaler från ischiasnerven är maskerade, enligt chiropractors. org.

Metod

TENS Enheten har två uppsättningar av elektriska kuddar. Placeringen av dessa kuddar avgör sökvägen till den aktuella. Ischiasnerven smärta kräver placering i hela nedre delen av ryggen och ner de drabbade skinkorna.

Funktioner

Varje TENS Enheten levereras med instruktioner på rätt läge för den kroppsdel som ska behandlas. Varje läge har en annan frekvens och pulsering för den mängd av elektrisk ström.

Varning

att fastställa nivån för TENS-apparaten för höga kan orsaka musklerna att rycka. Det bör bara vara en lätt stickande med varje pulsering, enligt den kroniska smärtan Haven.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.