är en hängande blygdläppar normalt?

Även känd som Sinus pudoris, hängande blygdläpparna är vanligt bland kvinnor i Khoisan och San etniska grupper i Sydafrika. Även om vissa kvinnor är självmedveten om sin vagina arkitektur, många uppvisar detta villkor till viss del

Definition

Sinus pudoris är ett vanligt tillstånd där labia minor (inre läppar) i slidan synligt SVÄLLA förbi labia minor (yttre läppar).

Etnicitet

Sinus pudoris är vanligt bland kvinnor i Khoisan och San etniska grupper i Sydafrika, men det är också vanligare hos kvinnor i engelska, germanska eller ryska härkomst.

Medelvärden

Om 60 procent av alla kvinnor har en labia minor som distends mellan 1 till 2 cm per sida, 6 procent har 3 till 4 cm och mindre än 1 procent har mer än 5 cm.

Symmetry

Nästan inga däggdjur har sann bilaterala symmetri. Som sådan flesta kvinnor kommer att se en skillnad på 1 till 2 cm mellan längden på vänster och höger labia minor.

Längd ändringar

Labial längd kan ändras genom att avsiktligt stretching, förlossning och åldrande. En ökning av labial buk på 2 till 3 cm över 40 år eller mer är inte ovanligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.