madrasser och spinal hälsa

Att ha rätt madrass är avgörande för spinal hälsa. "Eftersom de flesta av oss tillbringar minst en tredjedel av våra liv ligger ner, går en bra kvalitet madrass långt i att undvika en mängd muskuloskeletala problem senare i livet, säger dr Karl Petrie, DC, CSCS, vid American . Wellness Center

Funktioner

Enligt American Chiropractic Association, att behålla en hälsosam ryggrad bör din madrass ge enhetliga stöd från topp till tå. "Om det finns luckor mellan din kropp och din madrass (såsom vid midjan), du är inte att få fullt stöd som du behöver. "

Funktion

En madrass bör behålla formen på ryggraden medan du sover. Richard A. Staehler, MD, från NeuroSpine Center of Wisconsin anges att "en madrass bör ha tillräckligt spolar för att ge adekvat stöd och göra det möjligt att naturliga kurvor i ryggraden".

Överväganden

Att göra en verklig besök att en madrass butik för att plocka ut rätt madrass är det bästa sättet att göra det. Ligg på olika madrasser för att du ska välja den som bäst passar din komfort nivå.

Tips

För att undvika obehag och ryggsmärtor, rekommenderar American Chiropractic Association vrida din madrass medurs, eller upp och ner varannan månad, så detta organ fördjupningar hålls till ett minimum.

Missuppfattningar

Bara för att en madrass är mycket bestämd inte gör det rätta för underhåll av din spinal hälsa. Å andra sidan kommer en mycket mjuk madrass snedvrida formen på din ryggrad. Dr Karl Petrie, DC, CSCS, vid American Wellness Center påpekar att det viktigaste är att välja en madrass som ger dig mest stöd och komfort utan att anstränga ryggen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.