minne skum madrass fördelar & nackdelar

The National Aeronautics and Space Administration (NASA) revolutionerade sängar som vi känner den. Denna icke-giftiga, viskoelastiskt material, som ursprungligen används för att lindra astronauter från krafter begränsade allvar, byggdes för att rätta till dålig sömn hållning till följd av madrasser som inte kan följa en persons form. Memory skum konturer till en persons kroppsform, vilket minskar trycket på ryggraden. Även varumärken som Temper-Pedic och Sealy producera kvalitet minne skum madrasser, det finns vissa nackdelar som måste löpa skall beaktas innan en investering. Med ordentlig forskning dock välja rätt minne skum madrass kunde producera exceptionellt positiva hälsoeffekter.

Sömnkvalitet

Sömnkvaliteten varierar med minne skum madrass. Proffsen av att ha ett minne skum är att slipers nytta av madrassen att kunna följa sin kropp, vilket gör att ryggraden att anpassa trots en persons kropp typ, längd och vikt. De långsiktiga fördelarna med att använda ett minne skum madrass minskar kronisk tillbaka obehag. Minne skum madrass också minska eventuella störningar sömn från partners som rör sig hela natten.

nackdelarna till minne skum det är temperaturkänsligt. Det madrass kan bli för företaget om rumsförhållanden är för cool och alltför mjuk om rumsförhållanden är för varmt, vilket gör det inte den mest idealiska bädd för kronisk varm blixt lider. Ett företag minne madrass kan bli obekväm när temperaturen stiger eftersom det stör den "list" egenskap-den har inte tillräckligt med densitet att anpassa sig till en persons ram

SOVSTÄLLNING

minne skum madrass kan dramatiskt minska. kroniska rygg-och nackvärk i många slipers. Minnet skummadrass bättre linje med kroppens form mer än en spole madrass skulle minska problem tryckpunkt, och enligt Memory Foam information går det justera ryggraden, nacke, höfter och lektion kroniska luftvägsbesvär genom att rätta andningen under sömnen.

Nackdelen med minne skum madrass är att det inte överensstämmer väl med en petite ram (en person som väger under 100 pounds) eftersom kroppen är för ljus för gjutning ska börja gälla. Madrassen kan bli för företaget om rumstemperaturen är för cool. Tyvärr har minnet skummadrass inte en justerbar alternativ.

Hållbarhet

Nackdelen med minnet skum's är att hållbarheten inte lika länge som en vanlig spole madrass. På grund av sin höga densitet sammansättning, bär minnet skum ut snabbare, och i genomsnitt behöver bytas vart femte till åtta år.

Å andra sidan är minnet skum mycket segt, vilket gör det bättre kunna motstå och neutralisera rörelse bättre under sömnen.

Kostnad

minne skum kan vara relativt dyrt, varierar i pris från $ 1000 till $ 2500, och kan vara ännu högre beroende på märke och storlek. Investeringarna kan vara bra, liksom en minskning av kiropraktik och sjukvårdskostnader från ryggen och andningsbesvär förknippade från fattiga sova hållning. Trots att det minne skum madrass har exceptionella fördelar för hälsan, är dess hållbarhet lägre än andra madrasser, orsakar fler investeringar att gå in i underhåll eller en fullständig ut madrass ersättning. Fråga om några garantier pengarna tillbaka eller garantier innan du investerar i minne skum madrass.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.