söt olja för ont i öronen

Sweet olja är en låg grad av olivolja som inte rekommenderas för matlagning. Det har länge använts som ett hem botemedel för allt från att behandla solbränd hud att ta bort öronskabb hos hund och katt

ont i öronen

Föräldrarna har använt varm söt olja för att lindra värk i öronen under många år. För att använda denna lösning, värm oljan, placera ett par droppar i barnets öra och täcker hans öra med en bomullstuss.

Resultat

Den varma söta olja löser hårt vax som orsakar inflammation och smärta. Den varma oljan flyter den packade vax och hjälper det att dränera naturligt från örat. Denna process bidrar till att lindra ont i öronen.

Värme

Den varma söta olja fungerar som en värmedyna och hjälper till att lugna ont i öronen.

Simmare ont i öronen

Några simmare säger att varm söt olja hjälper till att lindra smärtan som orsakas av simmare öra. I den medicinska Consumer's Advocate, Dr Douglas Hoffman sägs att söt oljan inte kommer att ta bort vatten som fastnar i örat. Det återstår att tas bort.

Varning

Se till att dina trumhinnor inte har punkterat innan du använder detta sweet-olja hem åtgärda. Om det finns ett hål i örat trumma, kommer oljan bär på bakterier in i innerörat och orsaka en allvarlig smärtsam infektion. Sök läkare om besvär kvarstår.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.