Hur sova efter en total knäledsplastik

Knäledsplastik kan göra en dramatisk skillnad i en människas liv , särskilt om du har lidit av kronisk smärta och oförmåga att utföra dag till dag uppgifter . Få en god natts sömn är ofta en av de svårigheter i rehabiliteringen ingår i en total knäledsplastik . Smärtan av kirurgi och sjukgymnastik , för att inte tala om obehaget av skiftande i sängen , kan leda till sömnlösa nätter. När det händer vänder sig till både smärtstillande medel och sover ändringar för att skicka iväg till landet Nod .
1 .
Inse att du kommer att få väldigt lite djup vila omedelbart efter operationen . Läkare och sjuksköterskor kommer att kontrollera dig varje några timmar , så var beredd på detta . Stay " före " av smärtan genom att ta din smärtstillande medel som ordinerats .
2 .
har smärta medicinering tillgänglig för dig på natten under rehabiliteringsperioden . På kvällen och natten, endorfiner ( naturliga smärtstillande ) från den dag bleknar , och varje smärta kommer att bli dubbelt så märkbar . Ta din smärtbehandling 30 minuter innan du går för natten .
3 .
Prop knäet upp på kuddar att hålla den från svullnad medan du sover . Du kan också placera en kudde under fotled att hålla benet upp .
4 .
Täck knät med en extra filt , som kallt kan enkelt " ställa in " knäet när den har opererats , orsakar en djup värk som är svår att bannlysa .
5 .
Fråga din läkare om en sömn stöd om alla dessa saker inte hjälpa dig att få vila lite varje natt . Men berätta för din läkare om all smärta mediciner du tar --- både receptbelagda och receptfria --- för att undvika en överdos eller skadliga läkemedelsinteraktioner .

tips och varningar


 • Ta aldrig en sömn stöd tillsammans med receptbelagda smärtstillande medicin utan att rensa det med läkaren först.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.