hur man använder ett hem STREP hals test

Vanligtvis måste du gå till en läkare för att avgöra om du har halsfluss eller om du lider av någon annan typ av sjukdom. Flera företag erbjuder nu hem STREP hals testkit så att du kan göra din diagnos hemma och undvika kostnaden för ett läkarbesök om du bara har influensa istället för STREP hals. Genomföra ett hem STREP hals prov inte komplicerat men det är viktigt att följa anvisningarna noga med att säkerställa korrekta resultat
1.
Ta en av de steriliserade kompresser från ditt hem halsfluss test och försiktigt torka av baksidan av sjukes hals. Det hjälper att ha dem sticka ut tungan och använda en tungspatel eller Popsicle pinne för att hålla sin tunga ner försiktigt.
2.
Tillsätt fyra droppar av varje provning agent till en av de prov rör som ingår i hemmet STREP hals test.
3.
Placera pinnen inuti provet röret och lämna den där i minst en minut. Snurra pinnen runt i vätskan för att säkerställa korrekta resultat på ditt hem STREP hals test.
4.
Ta bort pinnen från hemmet STREP hals provröret och kasta det.
5.
Placera en av hem STREP hals teststickor i röret så att slutet av remsan är nedsänkt i vätskan. Låt testremsan i röret i minst fem minuter.
6.
Ta hem STREP hals testremsan från röret och läs resultaten. Varje hem STREP hals testkit kan skilja sig något men oftast två rader betyder att du har halsfluss medan en rad innebär att du inte gör det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.