hur platsen varningssignaler om diabetes

Diabetes är en av de vanligaste sjukdomarna i Amerika idag-så det är viktigt att veta hur man känner igen varningssignaler om diabetes. Här är 5 enkla saker att titta efter så att du kan skydda dig själv och dina nära och kära genom att märka diabetes tidigt
1.
Kontrollera om du gör utflykter till toaletten för ofta? Frekvent urinering är en av de vanligaste symptomen på diabetes, och kan signalera att du behöver för att få en check blodsocker.
2.
Skaffa en vattenflaska som låter dig se hur mycket du dricker, och dricker mest av att så att du kan hålla koll på ditt vätskeintag. Att vara törstig, även om du dricker tillräckligt med vatten, är en av de viktigaste symptomen på diabetes. Detta går hand i hand med täta urinträngningar-diabetiker är ofta törstiga eftersom de förlorar viktiga vatten och näringsämnen så snabbt
3
Håll koll på vad du äter. . . Du behöver inte hålla en matdagbok, men vet ungefär hur mycket du äter. Är du hungrig hela tiden-även när du redan har ätit? Detta är ett tidigt symptom på diabetes, och ett som du definitivt borde få checkat ut.
4.
Vet ungefär vad du väger. Gå ner i vikt utan att försöka (speciellt när du äter mer) är ett mycket vanligt tecken på diabetes, särskilt typ 1-diabetes.
5.
Hur känner du? Detta är förmodligen den mest subjektiva varningstecken på diabetes, men konstant trötthet kan vara en signal om att något är fel. Håll koll på hur mycket sömn du brukar få varje natt. Om detta har ökat eller vistats samma, men du fortfarande känner dig trött, kanske du har diabetes.

Tips och varningar


 • Om du har någon av dessa symtom, inte panik och inte själv diagnostisera. Se till att du ser din läkare innan du vidta några åtgärder.
 • Detta är inte råd från en läkare. Detta är bara varningssignaler om diabetes som är användbara när man försöker känna igen sjukdomen.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.