Vilka är fördelarna med benicar?

Olmesartan (säljs under namnet Benicar) är en typ av medicin som används för att sänka patientens blodtryck. Genom att rikta en del av blodtryck system, minskar den sammandragning och sänker förekomsten av hypertoni. Benicar är tillgängliga genom recept bara, och du bör kontakta din läkare när du tar råd om någon blodtrycksmedicin.

Sänka blodtrycket

Enligt MedlinePlus, den viktigaste mekanismen för Benicar stoppar proteinet angiotensin II från att binda till vissa receptorer som gör att blodkärlen drar ihop sig. Eftersom blodkärlen inte kan tygla, gör det att blodet till att avsöndra aldosteronsystemet, ett hormon som ytterligare höjer blodtrycket. Med högt blodtryck ofta ett förstadium till många potentiella sjukdomar, sänka detta tryck med Benicar kan bidra till att förebygga dessa sjukdomar. Mayo Clinic att en av dessa sjukdomar är skadade blodkärl i hjärtat, njurar och hjärna, som kan leda till hjärtsvikt, njursvikt eller en stroke. Lägre blodtryck ställer också mindre belastning på kroppen som en helhet och kan leda till minskad stress.

förebyggande av högt blodtryck Komplikationer

Indirekt sänka blodtrycket kan förhindra många hypertoni komplikationer. Mayo Clinic säger att vissa problem som lägre blodtryck kan förhindra att omfatta kranskärlssjukdom, njursjukdom, perifer kärlsjukdom och stroke. American Heart Association anger att en blodtrycksmedicin som Benicar, i kombination med motion och en hälsosam kost, kan leda till en lägre frekvens av dessa framtida frågor.

Tillgänglig för allergiska patienter

Mayo Clinic klassificerar Benicar som en angiotensis II-receptorantagonist. En del patienter är allergisk mot andra mediciner blodtryck, såsom Adalat, Nifedical och Procardia, som klassificeras som dihydropyridin kalciumblockerare. Om en patient är allergisk mot dihydropyridintyp kalciumantagonister, kan han ta Benicar, eftersom medicineringen har en annan metod för att sänka blodtrycket.

Finns för Kombination

Benicar finns i en starkare formel som kallas Benicar HCT, som kan tas när ett läkemedel är inte tillräckligt. Benicar HCT kombinerar mekanism Benicar med en andra läkemedel som heter hydroklortiazid. American Heart Association sägs att detta läkemedel mål en annan del av blodtryck system som innebär överflödigt natrium (salt) och vatten. Skaparna av Benicar uppger att genom denna kombinerade Benicar HCT kan en patient uppleva mer positiva resultat på grund av den ökade styrkan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.