naturlig diuretika livsmedel

Salt och socker är livsmedel som orsakar våra kroppar att behålla vätska. Ackumulerade vätska som finns i kroppens vävnader kallas ödem. Hjärt-sjukdomar, premenstruella syndrom, krämpor njure, högt blodtryck, graviditet och vitaminbrist är några förhållanden som orsakar vätskeansamling <. H2> Diuretika Det finns vissa livsmedel som naturligt vätskedrivande egenskaper. Urindrivande livsmedel stödet naturligt i avlägsna överflödig vätska från våra kroppar. Inklusive dessa livsmedel som en del av din dagliga kost kan minska vätskeansamling. Naturliga diuretika kan orsaka en förlust av viktiga vitaminer och mineraler. Det är viktigt att följa din konsumtion av dessa livsmedel, och använda kosttillskott för att förhindra elektrolyt förlust. Rådgör med en läkare för att utarbeta en hälsosam kost plan.

Solid Urindrivande Foods

naturligt vätskedrivande livsmedel kan ge lindring från ödem. Dricka mycket vatten är också viktigt. Gurkor har hög kisel och svavel som bidrar till att avlägsna urinsyra från njurarna. Sparris innehåller en kemikalie alkaloid som kallas asparagin. Asparagin öka njure prestanda, vilket förbättrar vår kropps förmåga att avlägsna avfall. Sallad hjälper till att spola ut gifter och tomater stöd utsläpp av vatten från njurarna. Havre är avgörande för att lindra vätskeretention, eftersom de innehåller kisel, vilket är ett naturligt vätskedrivande. Morötter innehåller betakaroten och hjälper till att eliminera vätska avfall. Selleri innehåller höga halter av kalium och natrium som stimulerar urinproduktionen. Meloner innehåller även kalium, natrium och höga nivåer av vatten som ökar urinproduktionen. Brysselkål stimulera njurar, medhjälp i rensningen vår celler. Enbär innehåller terpinen 4 och flyktiga oljor som ökar njurarnas filtreringsprocessen. De hjälper också eliminera överflödig vätska.

Flytande Urindrivande Foods

Äppelcidervinäger har naturligt vätskedrivande egenskaper och hjälper till att upprätthålla kroppens kaliumnivåerna. Tranbärsjuice förbättrar och underhåller njurfunktion. Det balanserar pH-nivåer späder ut och hjälpmedel för att öka urin frekvens. Grönt te är ett naturligt vätskedrivande behandling har använts i många år. Vitlök, persilja och fänkål också naturligt hjälpa kroppen att befria sig av för mycket vätska.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.