botemedel för allergier till sand och damm

Allergier kan vara en heltid, eller åtminstone, säsongens olägenheter, att göra livet surt för dem som drabbas av dem. Många typer finns, inklusive allergier mot sand och damm. Tillsammans med konventionella åtgärder är potentiellt kraftfullt huskurer. Dessa inkluderar enkla saker som att lägga ut en välkommen matta, installera ett luftfilter och regelbundet byta sängkläder samt växtbaserade lösningar-såsom brännässla och eukalyptus

Välkommen Mat

Det låter enkelt, men överväga att sätta ut en välkommen matta för att förhindra irriterande från att komma in ditt hus. Damm och sand samt andra potentiella allergen-bärare som pollen, mögel, kvalster, bekämpningsmedel och trä rök rester får dras in i ditt hem och kontor av gris-stöd på människors skor. En välkommen matta uppmuntrar människor att torka sina skor. Det bästa alternativet, är förstås för människor att lämna sina skor vid dörren.

Luftfilter

Eftersom damm och sand som gör att ditt allergier i första hand tenderar att nå dig genom luften, rengöring av luften runt dig är regelbundet en no-brainer. I själva verket kanske du upptäcker att din allergi försvinner nästan helt snart efter att inrätta ett HEPA luftfilter. HEPA står för "high-partikelavskiljningsgrad" och HEPA-filter kan ta bort upp till 98 procent av alla allergener i området som de täcker. För att få ett filter av lämplig storlek, titta på sin rena luft leverans ränta (CADR), om antalet är minst två tredjedelar av rummets ytor, kommer filtret att göra sannolikt susen. Många dammsugare också har HEPA-filter.

Brännässla

Brännässla, finns på alla växtbaserade eller naturliga produkter butik, är en naturlig botemedel för att bekämpa sand och damm allergier. Enligt University of Maryland Medical Center, brännässla är en naturlig anti-inflammatorisk. Denna perenn växt med små gröna blommor har länge använts för sina tonic, sammandragande och urindrivande egenskaper. När det gäller allergier, kan växtens blad och rötter hjälpa rensa ut irriterande gifter. Brännässla kan intas som en tinktur, i tablettform eller ens som te.

Eucalyptus

En annan naturläkemedel du kanske vill överväga innebär eukalyptus. Framför allt bidrar denna ört till strid svullna vävnader, och när det gäller att sand och damm allergier, är de svullna vävnader normalt konstaterats runt ögonen. Eukalyptus är ett naturligt adstringerande --- betyder att den krymper svullen vävnad. Enligt American Botanical Council, är den ört också en naturlig inflammation reducering. Överväg att göra en eucalyptus te genom att släppa två eller tre tsk. av krossade eukalyptus blad (finns på alla växtbaserade eller naturliga produkter butik) till en kopp kokande vatten, hålla ansiktet över ångan som du sakta svälja te sig.

Sängkläder

dammkvalster, vars förmultnande kroppsdelar och avföring är en viktig orsak till allergier, älskar din säng-där du kasta ett genomsnitt två till tre pounds av yummy hud varje år. Överväg encasing din säng: s madrass och kuddar med allergi sängkläder (finns på de flesta varuhus). Åtminstone regelbundet tvätta lakan och örngott (i varmt vatten), och ersätta gammal madrasser. Använd en HEPA vakuum (se ovan) för att suga din madrasser regelbundet. Om din allergi kvarstår kan du helt ta bort mattor från sovrummet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.