gratis hem rättsmedel för öronvärk

Earaches är sällan livshotande men kan vara mycket smärtsamt. Ofta orsakas av infektioner, kan earaches omfattar akut smärta i örat området, svullnad, inflammation och feber. Permanenta hörselskador kan uppstå om en öronvärk lämnas obehandlad. Det finns några gratis huskurer som kan hjälpa till att bota earaches, men om problemet inte svarar på vård i hemmet bör du konsultera en läkare .

Diet

Dryck 8 till 10 glas vatten varje dag. Att hålla släckt är viktig, särskilt när en öronvärk är förenat med feber. Eliminera alla mjölkprodukter ur kosten eftersom de tenderar att orsaka slem sekretion. Undvik juice, stekt mat, socker och MSG när du har ont i öronen. Dessa livsmedel kan förvärra öronvärk.

Rättsmedel

Sov med huvudet upptryckt på en kudde. Detta kommer att hjälpa till att stoppa vätskan i öronen från att rinna ner på baksidan av halsen. Dränering kan orsaka irritation i halsen och sprida en infektion. Lägg en varm värmedyna (inte för varmt) eller hett vatten flaska över örat för att hjälpa till med smärtan.

Tea Tree Oil Remedy

Lägg två droppar tea tree olja i smärtade örat med en pipett innan sova. Löst placera en bomullstuss i örat för att hålla oljan tea tree inne i hörselgången. Ta bort bomullen på morgonen. Lägg två droppar av väteperoxid i örat. Ligg på sidan med din drabbade örat upp. Låt väteperoxid bubbla för åtminstone på minuten. Använd en bomullstuss för att rengöra örat. Skölj örat med två droppar äppelcidervinäger. Den ättika kommer att fungera som en antiseptisk. Gör denna behandling upp till fem nätter för att bota din öronvärk.

Simmare öra Remedy

Blanda 1 ounce äppelcidervinäger med 1ounce av isopropylalkohol i en droppflaska. Placera två droppar i vardera örat efter bad att torka vattnet fastnar i öronen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.