råd om Mesotherapy cellulitbehandling

Mesotherapy innebär att injicera läkemedel under ytan av huden. Medan tekniken har varit i bruk sedan 1952, kom dess användning i cellulitbehandling om på 1990-talet. Vid behandling av celluliter, är injektioner av läkemedel injiceras i delar av kroppen mycket fett och celluliter. Nivån av läkemedel injiceras beror på mängden av celluliter närvarande och de särskilda behoven hos patienten. Den injicerade läkemedel smälta fettet under huden och celluliter celler krymper. Även om vissa patienter hävdar framgång med behandlingen, är resultaten inte garanteras och kan variera.

Så fungerar det

Den specifika doseringen av injicerade medicin beror på de enskilda patienternas behov. Det finns tydliga stadier av celluliter: stadium 0, där huden kommer i kläm (vilket indikerar att celluliter börjar form) men det finns ingen celluliter synlig. Steg 1 där celluliter är synlig när huden kommer i kläm, 2 scenen, där celluliter kan ses när du står och Steg 3, när celluliter är synlig hela tiden. Fyra mediciner används som läkemedelsbehandlingen: aminofyllin, fosfatidylkolin, hyaluronidas och L-karnitin. De läkemedel som används i olika kombinationer för att uppnå önskat resultat. Generellt är en injektion av läkemedlet smärtfri och mellan 10 och 15 sessioner är skyldiga att ta bort celluliter i ett visst område.

Risker

Endast en kvalificerad mesosurgeon bör förvalta mesotherapy att minimera risker och faror med behandlingen. Potentiella risker inkluderar sveda, svullnad, ömhet, missfärgning av huden och eventuell smitta. Den brännande känsla försvinner i allmänhet efter 15 till 20 minuter, medan svullnad och ömhet kan sitta i flera dagar efter varje behandling.

Resultat och kostnader

I allmänhet, i kombination med en hälsosam kost och en måttlig träningsprogram, mesotherapy är mycket framgångsrika på att eliminera celluliter. Behandlingarna är mest framgångsrika när det görs en gång i veckan tills celluliter avlägsnas men ett alternativt schema kan ordnas vid behov. Dock kan ytterligare behandlingar behövas för att bibehålla effekterna. Kostnader varierar beroende på region, men i genomsnitt varierar mellan $ 300 till $ 800 en session.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.