botemedel för hörselskador och tinnitus

Hörselskador och tinnitus, förekomsten av ett ringande i öronen, kan vara försvagande om den inte behandlas. Det finns flera sätt att behandla hörselnedsättning och behandlingsalternativ för dem som lider av kroniska eller mild tinnitus. Få behandling kan hjälpa dig att leva ett ganska normalt liv akustisk

Hörselnedsättning Behandling

Tillfällig eller reversibel hörselnedsättning bör ses omedelbart läkare. Behandling beror på orsaken till hörselnedsättning. Hörselnedsättning som orsakas av smärtstillande medel, öroninfektion, skador på öronen eller huvudet av en olycka och öronvax kan alla vändas. Behandla orsakerna till hörselnedsättning för att förbättra hörseln. Avstå några mediciner som kan orsaka hörsel frågor. Fråga din läkare om öroninfektion behandling och avlägsnande av öronvax.

Om orsaken till hörselnedsättning beror på Méniu00E8res sjukdom, akustiska nervskada eller otoskleros och tillväxt av ben i hörselgången, kommer det att krävas operation.

Tinnitus Behandling

har tinnitus terapi för att hjälpa till att lindra effekterna av ringningar i öronen. Tinnitus, enligt Ohio State University Tinnitus klinik, är ett tillstånd som delas med 40 miljoner amerikaner. Även om det är utbredd, det finns inget botemedel mot tinnitus, men det finns behandling alternativ.

Försök akustisk behandling för att öka vanliga ljud för att minska upplevelsen av ringmärkning av tinnitus. Ljud generatorer och hörapparater kan bäras i öronen för att minska patienters förmåga att uppfatta den ringande ljud. Ljud-CD och ljud-enheter vid sängen kan hjälpa en patient att få sova på natten. Läkemedel är också tillgängliga för stöd sovande och koncentration under dagen.

Irreversibla Hörselnedsättning

Om hörselnedsättning beror på ålderdom eller svår, irreversibel trauma, söka alternativa behandlingar som hjälper dig att klara av hörselnedsättning . Hörapparater kan bäras i örat eller hjälpmedel lyssnar kan installeras i hemmet att öka konversation i ett rum. Har larma installerade i hemmet. Varnar enheter öka ljudet av ringklockor, ringande telefoner eller något som gör ett ljud. För svår hörselnedsättning, varna enheter är tillgängliga som använder ljus istället för ljud. Closed Caption TV och texttelefon (TTY) kan hjälpa en patient med svår hörselnedsättning se istället för att höra ord.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.