Gamblers Anonymous information

Gamblers Anonymous är en internationell organisation som startade 1957 i Los Angeles, Kalifornien. Sedan dess har medlemskap och möten vuxit till att omfatta människor runt om i världen. Det har hjälpt tusentals människor att återgå till normalt, produktivt liv utan spel

Vad är spelberoende?

spelmissbruk är en sjukdom. Det fortskrider vanligen i svårighetsgrad och natur. Det finns inget botemedel, men spelmissbrukare kan leva lyckliga, produktiva liv med rätt behandling.

Hur kan du säga om du lider av spelmissbruk?

Om spel är långsamt tar över ditt liv eller som påverkar dina dagliga rutiner, så börjar du att drabbas av spelmissbruk. Spelande kan orsaka ekonomiska problem och kan konsumera dina tankar även när du inte är spelberoende. Om du ignorerar familj för att spela, kan du ha ett spelberoende.

Vad är Anonyma Spelberoende?

Gamblers Anonymous är en ideell organisation som hjälper till att behandla spelmissbrukare. Det kostar inget att gå, och gruppen stöds helt av donationer från medlemmar. Medlemmar fylla i ett 12-stegs program för att stoppa spelmissbruk.

Hur du gå med Gamblers Anonymous?

Besök den internationella webbplatsen på http://www. gamblersanonymous. org för att hitta ett möte grupp i närheten av dig. Visar upp vid ett möte är det första steget att hantera din spelmissbruk. Det finns inga krav, och det är helt anonymt, din familj och vänner inte veta att du söker behandling.

Vad är 12 steg-program?

Den 12-steg Gamblers Anonymous programmet är en resa av återvinning och acceptans. Det första steget är att erkänna att du har ett spelberoende, och programmet bygger därifrån. Det har använts för att behandla spelmissbrukare sedan 1957 och har tusentals 12-stegs program "akademiker" som tror det fungerar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.