Vilka är de behandlingar för hyperpigmentering i benen?

Pigmentfläckar är ett tillstånd där fläckar och områden på huden mörknar. De bruna fläckar och fläckar kan manifestera var som helst på kroppen, men vanligen förekommer på benen. Det finns några behandlingsalternativ att ta bort pigmentfläckar

Typer

Sorter av hyperpigmentering inkluderar kloasma, åldersfläckar och post-inflammatoriska hyperpigmentering som ibland inträffar efter några utslag eller om huden.

Microdermabrasion

Den vanligaste dermatologiska behandling för pigmentfläckar i något läge är microdermabrasion, där en hudläkare använder en laser för att exfoliera översta lagret av huden för att ta bort de mörka områdena.

OTC botemedel

kakaosmör och aloe är tippad som behandlingar för hyperpigmentering, men deras effekt är oprövad.

Överväganden

I stället för microdermabrasion, en del människor väljer att använda olja nypon utsäde i kombination med hydrokinon grädde, som lätt kan appliceras på ben och kan vara effektivt för mild hyperpigmentering.

Förebyggande /Lösning

Du kan minimera befintliga platser och förhindra utveckling av nya fläckar av hyperpigmentering genom att använda solskydd på benen och undvika alltför långvarig exponering för solljus, som mörknar befintliga områden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.