ischiasnerven återhämtningstid

Problem med ischiasnerven och ryggsmärta är vanligt förekommande i dessa dagar, men de har en relativt enkel återvinning spår

Vad är ischiasnerven. ?

Ischiasnerven är en av de viktigaste nerverna i ryggen och är en del av ryggmärgen. Smärtan orsakas av tryck på nerven, vilket oftast resulterar i smärta i nedre ryggen eller benen.

Behandling

Enligt HealthScout. com, är den primära behandlingen för ischias vila. För patienter med kronisk smärta, läkare brukar rekommendera sjukgymnastik. Om smärtan inte avtar med vila, det finns kirurgiska alternativ. Kirurgi skulle mildra trycket eller att bringa spinal skivor så de var borta från ischiasnerven.

Återhämtningstid

Patienter sätta på sängläge har vanligtvis sin smärta minska eller helt försvinna inom två till fyra veckor. Om din rygg fråga kräver operation, kan tiden för återhämtning vara allt från tre till åtta veckor. Återhämtningstiden för eventuella hälsoproblem beror på svårighetsgraden.

Bakslag i Recovery

En del patienter har svårt att stanna på sängläge, och ryggen kommer att drabbas. Genom att få upp och flyttar runt, kan du förvärra ständigt ischiasnerven. Var uppmärksam på en läkares anvisningar, eftersom det kan öka din återhämtning tid om du inte gör det.

Förebyggande

Tillbaka smärta i allmänhet kan förebyggas genom att sova på en fast madrass eller sitter i en stol som stöds. Hålla aktiva är viktigt eftersom sammanträdet under en lång tid kan förvärra ischiasnerven. Efter saneringen, är det viktigt att stretcha och utöva nedre delen av ryggen för att förhindra att det händer igen. Tala med din läkare om att få sjukgymnastik en gång i veckan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.