naturläkemedel mot ett diskbråck

Ett diskbråck uppstår när den yttre ringen ett intervertebral disk lidande och mjukare inre lagret sticker ut genom öppningen. När detta inträffar kommer du i allmänhet uppleva smärta, stickningar, domningar eller svaghet i rygg, armar och ben. Den främsta orsaken till ett diskbråck är åldern men det kan bero på trauma till baksidan, till exempel med en sport skada. Det finns flera växtbaserade behandlingar för denna sjukdom

Willow Bark

Minska inflammation med en behandling av willow bark. Denna ört kan tas i tre olika former och kan hittas på någon hälsokostaffär. Att ta willow bark som te, koka 1 till 2 tsk torkad ört i 8 dl vatten. Låt vätskan dra i 30 minuter. Tappa ut alla bladen, och smutta på det som du skulle vanligt te. Drick 3-4 koppar per dag för bästa resultat. Om du föredrar att ta en tablett kan du ta 60 till 240 milligram av pulvret ört en gång om dagen, som finns i kapselform. Den sista metoden är i olja form. Ta 4 till 6 ml tinktur tre gånger per dag.

Aktuell cayennepeppar

Rub aktuell cayennepeppar på det drabbade området på ryggen. Cayennepeppar gnuggar kan hjälpa till att lindra smärta vid platsen för diskbråck. Den aktuella kräm kan hittas i de flesta hälsokostbutiker och kommer att bidra till att öka något smärtstillande du kan ta för sjukdomen. Använd grädde flera gånger om dagen eller som behövs för smärta. Tvätta händerna noga efter hantering av grädde, och se till att hålla det borta från ögonen.

Kolkicin

Ta colchicin i stället för aspirin för smärta. Kolkicin kommer från de torkade liktornar och frön i mitten av hösten krokus blomman. Dessa krossas till en blek, gult pulver, som är en utmärkt antiinflammatorisk behandling. Ta två 0,6-mg tabletter varje två timmar som behövs för smärta. Denna ört används ofta i stället för aspirin, som har varit kända för att irritera magen. Kolkicin är ett säkrare alternativ till smärtstillande medel. Du kan köpa colchicin på de flesta stora droghandel och hälsokostbutiker.

Gurkmeja

Ta 400 till 600 milligram av gurkmeja tre gånger om dagen för att mildra inflammation i ett diskbråck. Denna behandling kommer att öka cirkulationen och hjälpa till att lindra smärta i nedre ryggen. Gurkmeja används ofta som ett te genom att koka 1 tsk gurkmeja i 8 dl vatten. I Japan är det te används för att behandla magen krämpor samt för att förhindra värk och smärta. Gurkmeja som används för behandling kan köpas hos din lokala hälsokostaffär eller naturliga livsmedel kooperativ.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.