Golden Seal drog detox

Avgifta kroppen med hjälp av örter är en månghundraårig praxis, och vissa former av alternativ medicin ändå uppmuntra ört detox. I själva verket finns många örter används fortfarande i kliniskt testad (och kliniskt bevisade) läkemedel och kosttillskott. En fråga som dröjer sig kvar är om goldenseal kan avgifta i förväg av en drog screening. Även goldenseal inte har förmågan att detox kroppen, kan det inte kan ta bort droger från ditt system eller hjälpa dig att klara ett drogtest

som en drog Detox

Goldenseal kosttillskott säljs i ett antal former. När den används som en drog detox smittämne, goldenseal finns i både flytande form och kapselform. I kapselform som en detox agent, ta goldenseal två gånger dagligen eller enligt anvisningarna på kapslarna du köper. I flytande form, ta två till tre droppar goldenseal la till en åtta-oz. glas vatten. Drick mellan fyra och sex glas vatten blandat med goldenseal dagligen under en period på flera dagar till en vecka för att avgifta systemet. (OBS: Denna användning är kontroversiell, se varning för mer information. )

Andra fördelar

berberine är den primära komponenten i goldenseal ansvarig för dess positiva hälsoeffekter. Berberine dödar bakterier och andra bakterier i kroppen. Det kan också aktivera ditt vita blodkroppar som hjälper din kropp att bekämpa infektioner och rensa narkotika och andra skadliga gifter. På grund av den relativa säkerheten i goldenseal och de gynnsamma effekter som en avgiftningsmedel, ta en dos av goldenseal dagligen som en förebyggande åtgärd, eller ta den i större doser som en omedelbar detox agent.

Drug Detox Varning

Goldenseal har blivit populär som ett stöd för att klara ett drogtest, eftersom det är känt för sina avgiftande egenskaper och är också tros dölja närvaron av marijuana i kroppen. Var medveten om att om du försöker att passera en drog screening, Gardens Ablaze anges att goldenseal har ingen effekt i att befria kroppen av de kemikalier som THC, som kvarstår i månader efter att du använt marijuana. Medan goldenseal har många hälsosamma effekter och kan avgifta kroppen från föroreningar, är det i allmänhet misslyckas att producera ren urin för ett drogtest. Dessutom, om du försöker klara ett drogtest efter att ha använt olagliga substanser, har goldenseal sådant rykte som en möjlig avgiftningsmedel att testning företag skärm för den som bra i en urinanalys, vilket innebär blotta närvaron av goldenseal i ditt system kan väcka misstankar och även leda till att du misslyckas ett drogtest.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.