alkohol & binjureutmattning

Många är övertygade om att binjureutmattning och hypoglykemi kan gå hand i hand med alkoholmissbruk och missbruk. Binjureutmattning kan öka suget att många har för det utsatta ämnet

Identification

binjureutmattning är ett syndrom där binjurarna fungerar, men inte på en optimal nivå. Detta villkor kan visas efter stressade situationer, och upprepade infektioner. Binjureutmattning kan göra vardagliga aktiviteter svåra, och människor som lider av detta tillstånd kan använda kaffe och cola för energi för att göra det genom dagen.

Symtom Några av symtomen vid binjureutmattning får minskad sexlust, menstrual förändringar, blod instabilitet socker, låg energi, nedsatt kardiovaskulär funktion, störd sömn mönster och humörsvängningar.

Alkohol

Många gånger när kroppen är begäret kolhydrater, alkohol eller andra stimulantia, är det på grund av kroppens behov för snabb energi. Men med överanvändning av dessa ämnen blir binjurarna trötta.

Teorier /Spekulationer

Alkohol är en kolhydrat som är mer raffinerad än vitt socker. Detta innebär att den producerar en sammanfattning explosion av energi. Men efter att ha förtärt alkohol går kroppens blodsocker upp och ner. Alkohol kan vara en tillfällig ersättning för kroppens desperat behov av energi, men alkohol gör en till efterfrågan på binjuren systemet resulterar i binjureutmattning.

Överväganden

Alkohol och stimulantia kan maskera symptom på binjureutmattning. Läkare rekommenderar inte dem som lider av binjureutmattning att förtära alkoholhaltiga drycker. Om du gör det kan förvärra symtomen binjuren. Läkarna tror att binjureutmattning kan ha stor betydelse för alkoholberoende.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.