homeopatiska botemedel mot håravfall

Du kan tappa hår av dålig personlig hygien och hygienkrav, felaktiga mat-och drogvanor, atmosfäriska toxicitet eller till och med den stress och påfrestningar för en modern livsstil. Många apotek salvor och potions kan rätta till problemet på utsidan. Men om du försöker rätta till orsaken till gallring hår, överväga en homeopatisk botemedel, som syftar till att behandla håravfall inifrån

Dosering

Homeopati mäts i HUNDRADELS utspädning eller "C" för "hundrade". Vidta följande homeopatiska medel för att kontrollera håravfall i 30c styrka, tre gånger dagligen (före frukost, lunch och middag) för de första två veckorna. Med lyckat resultat, fortsätter i ytterligare två veckor, minska intaget till två gånger per dag (runt lunch och middag bara). En månads behandling kan bota din håravfall helt. (Alla dessa åtgärder är tillgängliga i indiska butiker specialitet drog. )

Mjäll Behandling

När mjäll från en fjällig, kliande hårbotten är den största boven bakom ditt håravfall, ta kali sulphuricum, Vinca minor eller selen. Dessa tre homeopatiska medel ge befrielse från irriterad hårbotten, bli av med gulaktiga flingor av både torr och fuktig mjäll och minskar håravfall. De är också effektivt för kala fläckar. Om ditt hår faller ut när du smärtsamt kamma igenom det och lämnar opassande kala fläckar i hårbotten, försök fosfor eller Calcarea phosphorica.

hälsorisker villkor

Kvinnors kroppar genomgår många förändringar före och efter förlossning och under amning. En av dessa förändringar är förlust av hårbotten och kroppsbehåring. I sådana fall, försök antingen Lycopodium clavatum, som härdar olägligt kala fläckar och grå hårstrån tillsammans med eksem bakom öronen, eller natrum muriaticum, som härdar vit knaprig hårbotten och efter förlossningen fet hårstreck tillsammans med extrema mjäll problem. Ta också selen, en annan homeopatiskt medel som behandlar håravfall i samband med graviditet, förlossning och amning.

Om du är benägen att depression eller har svårt sjuk en längre tid, och du upplever gallring och grånande hår som åtföljs av snabb förlust av hår, ta Phosphoricum acidum som ett effektivt rättsmedel.

skadat hår och Roots

Hår schakt och rötter, tillsammans med din hårbotten, behöver näring för att blomstra. Ibland, på grund av dålig kost och slack hårvård, tenderar håret blir spröda och lätt benägna att gå sönder samtidigt som din hårbotten blir skadade på grund av ansamling av partiklar och skräp. Prova kali carbonicum för fjällig, fallande hår. För att göra ditt hår stark, frisk och glänsande, prova Wiesbaden och Silicea. Dessa kommer att effektivt kontrollera håravfall och främja hår återväxt.

Allmänna åtgärder

Tvätta håret och hårbotten regelbundet och skölj väl efter schamponering. Undvik slag torkning eller uppvärmning håret på något sätt och hålla sig borta från starka kemikalier som används i hårfärger och andra stylingprodukter. Använd kammar med breda tänder när du borstar, klädda i hattar eller halsdukar när du går ut i solen och vila huvudet på mjuka kuddar när du lägger dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.