hur att torka händerna

Överdrivet svettiga handflator, palmar hyperhidros, är ett medicinskt tillstånd som drabbar så många som en av 500 amerikaner, enligt Dr Joseph S. Coselli av Baylor College of Medicine. Stressiga situationer, behaglig eller obehaglig kan förvärra situationen. Många människor som har det har lidit med det sedan barnsben, och ofta de har släktingar med samma åkomma. Orsaken är okänd. Vissa drabbade undvika social kontakt med andra på grund av det, men det finns behandlingar som är tillgängliga
1.
Boka tid med din läkare. Efter att ha utvärderat ditt tillstånd, kommer din läkare att förskriva en av flera behandlingar. Till exempel kan en sammandragande kallas Drysol, kommer att medföra att du tillämpa det på händerna varje natt och sedan tvätta bort det på morgonen. Det fungerar på åtta av 10 personer, men inte direkt. Enligt Dr Joseph S. Coselli av Baylor College of Medicine, efter det börjar fungera, behöver du bara använda det en eller två gånger i veckan.
2.
Diskutera andra tillgängliga behandlingar med din läkare. Det finns tablettbehandling du kan ta, och långt innan Botox blev en populär rynkbehandling, var läkare förskrivning botulism skott kontroll hyperhidros. De gör fortfarande. Du måste ha skott var och en till sex månader. Den botulism injiceras direkt in i handflatorna. Vissa människor har också försökt lokaliserade chock behandlingar. Läkaren kommer att fördjupa dina händer i vatten och administrera en elektrisk stöt för att bedöva nervändarna. Effekterna av denna behandling är kort och varar bara några timmar till några dagar.
3.
Få remiss till en specialist som är utbildad för att utföra kirurgi för hyperhidros bör du inte svarar bra på den mindre invasiva behandlingar. Operationen kräver narkos och tar mindre än en timme att utföra. Patienten är fortfarande på sjukhuset för 12 till 24 timmar. Det fungerar för de flesta patienter och biverkningar är sällsynta. Resultatet är permanent.

Tips och varningar


 • Titta in i en ny, mindre invasiv behandling. Enligt Center för Cure för Hyperhidros för läkaren in en mycket flexibel nål på tredje kotan och i det sympatiska (nerv) korsningen och sedan sprutar fenol att "döda nerven och bota en patient. " Förfarandet sker under lokalbedövning och tar bara 20 minuter. Resultaten hittills har varit positiva.
 • Fråga din läkare vilka biverkningar av en behandling kan vara för dig. Mediciner, högt blodtryck och andra hälsofrågor i kombination med behandling för hyperhidros kan leda till fler problem.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.